Destine ratacite episodul 536 din 28 februarie 2021

Familia e la spital unde e si Roli dusa, doctorul iese afara la familie el zice ca Roli are arsuri mari pe corp si ca fata si corpul e acoperit 50% de arsuri, si are nevoie de semnatura lui Siddanth pentru operatie, Prem cu Siddanth se ocupa de hartii, Simar e necajita pentru sora ei, Mata gi zice bine ca a scapat din asa accident. Siddanth sta la usa salonului si se uita el isi aminteste de clipele cu Roli.

Peste 4 luni: Simar e cu Anjali, Prem vine la ele si se aseaza langa Simar. El zice ca ii vede zambetul dupa patru luni, Prem spune ca Siddanth o va aduce pe Roli acasa singur Simar ar fi vrut sa mearga dar Prem zice ca asa a zis Siddanth, Simar zice de operatia estetica a lui Roli la spital lui Roli i se iau bandajele de pe fata, Siddanth e uimit de ce vede acasa familia se pregateste de venirea ei, Simar se bucura ca va veni sora ei, insa ceilalti din casa nu prea par sa o accepte, Roli plange si spune ca-i vede pe toti schimbati si este uimita sa-si vada fata.

Destine ratacite episodul 536 din 28 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 536 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!