Destine ratacite episodul 535 din 27 februarie 2021

Siddanth se baga in fata lui Simar si e muscat de sarpe pe urma el cade jos lat, Vikrant zice ca a vrut sa o omoare pe Simar. Dar zice ca e bine si asa ca sora ei nu va mai fi fericita. Siddanth inchide ochii Daksha Ba zice Leelei sa cheme imblanzitorul de serpi, Vikrant zice ca degeaba ca nu-i poate face nimic, politia apare cu familia Bwardaj toti se duc langa Siddanth. Apoi Leela apare cu imblanzitorul de serpi acesta zice ca l-a muscat un sarpe periculos ca viata lui nu mai poate fi salvat ca veninul s-a extins in tot corpul, Vikrant rade malefic imblanzitorul zice ca va face o ultima incercare ca poate sarpele va suge veninul inapoi, el incepe sa cante sarpelui care apare acolo.

Insa se opreste inainte sa ajunga la Siddanth, imblanzitorul zice oare de ce nu inainteaza? Roli merge la templu si se roaga, ea i-a candela in palma si zice sa-l salveze pe Siddanth imblanzitorul canta sarpelui, sarpele merge la Siddanth si suge veninul apoi pleaca, Siddanth isi revine Roli merge la el. Pe urma Sanjana zice ca tatal ei e rau ca nu merge la el, Vikrant e urcat in duba politie si este dus. Daksha Ba da cadou familiei condimente apoi ei se despart si isi i-au la revedere. Familia porneste spre casa Siddanth cu Roli merg separat Simar cu Prem iar restul cu alta masina, Roli cu Siddanth nu sunt atenti la drum si au gesturi romantice.

Destine ratacite episodul 535 din 27 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 535 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!