Destine ratacite episodul 532 din 24 februarie 2021

Simar il loveste in cap pe Vikrant, apoi ii pune boia iute pe rana sa simta si el durerea, Simar spune capeteniei ca daca vrea ca Vikrant sa nu pateasca nimic sa aduca fetele. Simar vede biletul de la Prem cu inelul, Prem scrie ca sunt in sat si vin acolo. Vikrant zice capeteniei sa activeze bomba dar Simar zice ca viata lui e in joc, Leela duce haine baietilor dar e urmarita, doi oameni cu arme ajung la baieti. Roli pune iar boia pe Vikrant si zice capeteniei sa aduca fetele, capetenia zice ca face ce zic ele dar sa nu-l mai chinuie pe Vikrant. Baietii ii bat pe acei oameni, apoi oamenii fug. Un om e muscat de sarpe, celalalt e legat de Prem, capetenia e gata sa mearga dupa fete dar Vikrant zice sa nu tradeze prietenia si intelegera lor. Simar ii spune ca azi ar fi facut un bine ca e datoria lui sa faca dreptate, capetenia se gandeste la cati oameni au murit si zice ca e de partea dreptatii.

El zice ca nu mai poate tine promisiunea catre Vikrant si ca atat a putut face pentru el apoi se impusca, Leela vine si vede ca e mort, ea zice ca nu o poate lasa singura, capetenia moare Prem cu Siddanth vad, Vikrant zice ca Simar va aduce sfarsitul satului lor si cere sa-i dea drumul ca oamenii se vor razbuna pentru moartea capeteniei. Siddanth cu Prem se despart, unul merge spre Simar celalalt dupa fete, familia se roaga, Prem sare la Simar inauntru si se imbratiseaza, Mata gi primeste binecuvantarea zeitei si intelege ca e de bine, apoi i se face rau.

Destine ratacite episodul 532 din 24 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 532 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!