Destine ratacite episodul 529 din 21 februarie 2021

Simar e necajita pentru fetele ei, Roli spune lui Simar ca stie codul de la bomba Siddanth cu Prem ajung aproape de Dharampura. Politia e cu ei ii conduce spre sat Simar simte ca Prem e acolo baietii ajung la poarta satului unde sunt garzile, capetenia afla ca politia e acolo cu Prem. El zice lui Vikrant care merge dupa Simar si Roli, Simar zice ca stie ca Prem a venit dupa ea apoi baietii ajung cu politia la capetenie, care spune ca au arme pentru a se apara de animalele din jungla, Prem zice ca minte ca il apara pe Vikrant, capetenia zice sa controleze ca nu vor afla nimic, incep cautarile. Prem ajunge la casa lui Daksha Ba, el arata poza lui Simar, apoi ea ii da un bilet pe ascuns lui Prem. Daksha Ba zice ca nu o cunoaste fiindca garzile apar, Simar cu Roli sunt legate de un pom in jungla de Vikrant, baietii ajung si in camera unde e bomba dar capetenia a pus saci cu condimente sa nu se vada.

Pe urma Vikrant afla ca politia s-a dus din sat, el se bucura, baietii sunt la intrare in sat si Prem zice lui Siddanth ca femeia aia i-a dat un bilet. Biletul e dus de vant spre padure, pe el scrie ca ele sunt acolo, copii din sat nu merg la scoala fiindca capetenia nu-i lasa, o fetita Munni e pusa de tatal ei sa aduca lemne din padure, dar ea vrea sa invete, Roli i-a apararea fetei mama fetei Champa tine mana tatalui sa nu o bata, ea e gravida Simar zice de ce nu merge el dupa lemne? Simar zice ca pentru el femeia e servitoare, ea zice ca au fost multe femei curajoase.

Destine ratacite episodul 529 din 21 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 529 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!