Destine ratacite episodul 528 din 20 februarie 2021

Siddanth e sunat de Prya sa duca banii, Prem intreaba cu cine vorbeste iar el nu zice, in sat Daksha Ba le aduce pe fete in fata femeilor si le prezinta, femeile spun ca Simar le-a blestemat satul. Roli le zice de ce tac cand li se face rau, Leela zice ca ele sunt batute daca spun ceva. Daksha ba zice ca femeia serveste barbatul ca o sclava, Simar zice cum se poate asta in zilele astea? Barbatii apar acolo, ei zic ce face Simar le intoarce impotriva lor? Ei zic ca fetele vor sta putin acolo apoi vor pleca, apoi ei le ameninta cu parul, femeile pleaca, Simar spune apoi ca ea credea ca doar ele sunt captive dar vede ca alta e situatia. Daksha zice ca femeile castiga bani si nu vad nimic din ei, ca barbatii nu lucreaza la nimic. Roli zice ca trebuie sa se schimbe ceva, cine le va sprijini in lupta lor? Apoi Daksha Ba le trimite inapoi la lucru pe femei, ea e de partea lor dar se teme.

Siddanth merge la intalnire cu Prya, el ii da banii multi, apoi ea cheama pe doi oameni si zic ca Vikrant a pus-o sa-i duca in eroare pe ei, Prya pune pistolul spre Siddanth apoi Prem apare acolo. Siddanth i-a pistolul de la ea, Siddanth le spune apoi ca a fost planul lor, el a vazut microfonul la hotel si a inteles ca e ceva suspect. Politia apare si ii prinde apoi inspectorul o intreaba pe fata unde e Vikrant ea zice ca la Dharampura, Simar cu Roli se gandesc unde sunt fetele.

Destine ratacite episodul 528 din 20 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 528 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!