Destine ratacite episodul 525 din 17 februarie 2021

Siddanth e sunat de cineva sa se intalneasca intr-un loc, la Vikrant incepe nunta si dansul. Roli e tratata de un om pe care l-a dus Leela, apoi Simar e adusa la nunta unde vin si Anjali cu Sanjana, Simar nu vrea sa mearga la Vikrant el zice ca nu tine la Anjali, Roli isi revine Leela zice ca e de partea ei, ea ii zice de nunta lui Simar cu Vikrant, Simar se roaga zeitei sa o ajute sa nu se faca nunta. Zeita da o furtuna iar un vas cu apa cade pe focul sfant care se stinge, Simar ii zice lui Vikrant ca de asta e capabila zeita ca e doar inceputul. Simar zice ca zeita nu va lasa o femeie virtuoasa sa faca un pacat ca asta, Simar zice ca atunci cand un om se crede zeitate sfarsitul lui e aproape, Simar zice ca peste 20 de zile e aniversarea casatoriei ei cu Prem.

Simar zice ca daca in 20 de zile Prem nu o salveaza ea se casatoreste cu el, Vikrant accepta provocarea lui Simar. Simar o vede pe Roli si se bucura, Siddanth se intalneste cu Leela, aceasta o duce pe Roli la Simar, fata cu care e Siddanth nu e Leela e alta fata care stie de rapirea lui Prem, ea zice ca oamenii ce merg dupa ea sunt oamenii lui Vikrant, ei sunt urmariti dar apoi scapa de ei, Roli zice ca trebuie sa scape din sat cumva.

Destine ratacite episodul 525 din 17 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 525 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!