Destine ratacite episodul 524 din 16 februarie 2021

Roli este in fata satului care e pazit bine de garzi, ea aude de o petrecere si se pare ca fata capeteniei face nunta, ea merge cu rochia. Vikrant apare apoi se aude un strigat. Simar a pus o arma la gatul fetei capeteniei. Simar zice ca va incerca sa evadeze pana va ajunge la Prem, Simar spune sa o lase sa plece altfel va fi o catastrofa, capetenia zice lui Simar ca Vikrant le-a salvat pamanturile de la vanzare. Ca de aia tot satul e cu el si va lupta pentru el ca e ca un zeu pentru ei. Roli aude de Simar ca incearca sa evadeze, garzile pleaca spre Simar, Roli are sansa sa intre in sat, Simar o duce afara pe fata si cere cheile masinii lui Vikrant. El i le da apoi fetele sunt urcate in ea, Simar o vede pe Roli care ii zice sa se uite in spate ca un om e cu o bota inalta sa o loveasca, Simar spune lui Roli sa vina la ea dar Vikrant o prinde, Mata gi zice lui Siddanth ca Roli a plecat dupa Simar sa o caute, Simar o lasa pe fata pentru ca Roli sa nu pateasca nimic.

Simar e luata de oamenii aia, apoi Vikrant o pune in masina pe Roli si pleaca cu ea, Roli e dusa intr-o camera unde e Vikrant cu capetenia, Vikrant ii da apa lui Roli, capetenia zice sa o lase acolo la noapte pana Vikrant cu Simar se casatoresc, Roli zice ca nu lasa asta sa se intample, Vikrant zice ca ea va pleca de acolo moarta. Lui Roli ii curge sange pe gura, Vikrant zice ca nu lasa dovezi, Roli cade jos. Vikrant zice apoi ca o duce in padure pe Roli unde otrava o va ucide, Leela fata capeteniei e prietena cu Simar, ea zice ca daca nu era Roli era plecat deja.

Destine ratacite episodul 524 din 16 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 524 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!