Destine ratacite episodul 523 din 15 februarie 2021

Prem se uita la femeile deghizate din autobuz, el se gandeste sa sune pe numarul lui Vikrant si telefonul suna la o femeie deghizata insa nu e Simar ci sunt doua femei. Prem zice de unde au telefonul ala, femeia zice ca un barbat i-a dat telefonul, ca le-a dat bani sa i-a telefonul mai apoi Prem e sunat de Vikrant, acesta zice ca nu-l vor gasi in depozitul de autobuze, el spune ca au iesit din Delhi si sa nu localizeze telefonul ca este degeaba. Vikrant spune ca e intr-un loc unde el e stapan, el zice sa o uite pe Simar ca acum e al lui, ca sa nu mai incerce sa-l afle ca oamenii fac orice pentru el, el zice ca raul Ravan va invinge nu Ram (Prem) el rade ticalos. Mai apoi o femeie fuge de niste barbati, ea e o mireasa, barbatii o prind Vikrant vede. Prem spune familiei ca Vikrant a dus-o pe Simar, Sujata spune zeitei de ce nu i-a ajutat? Prem zice inspectorului ca trebuie sa plece la Mumbai cu Siddanth fiindca de acolo era masina ce l-a rapit pe el, si Roli vrea sa mearga dar Siddanth spune ca e periculos.

Baietii zic lui Mata gi sa manance ea zice ca nu, ea le da binecuvantare pe drum, Roli pe urma spune lui Mata gi sa o lase sa mearga sa o caute pe Simar ca simte ca trebuie sa plece. Roli spune ca merge la Ahmedabad sa afle mai multe ca acolo are cunoscuti, Roli zice ca de acolo e Vikrant ca acolo s-a nascut si a crescut, Manoranjan zice ca e destul ca Simar e in pericol sa fie si ea? Roli zice ca nu au timp Sujata zice sa nu mearga, Mata gi spune lui Roli sa mearga daca asa simte fiindca ele au o relatie puternica de surori.

Destine ratacite episodul 523 din 15 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 523 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!