Destine ratacite episodul 520 din 12 februarie 2021

Simar spune ca trebuie sa o ajute zeita sa-l gaseasca pe Prem si imediat peste acesta incepe sa cada pamant prin cutie, Mata gi se roaga cu familia toatta zeita o ajuta pe Simar ea trimite valul ei pe locul unde e Prem, Simar cu restul incep sa sape cu mainile dupa Prem, Simar vede cutia apoi o descopera si vede ceasul lui Prem, Siddanth il scoate pe Prem din cutie apoi el isi revine, Roli ii aduce apa, apoi Simar cu Prem ajung acasa, ei sunt intampinati, Pari vrea sa ceara ceara iertare lui Simar dar ea zice sa uite tot. Mata gi zice ca Sita cu Ram s-au intors acasa, Vikrant zice ca vor face petrecere diseara pe urma Sanjana cu Anjali vin jos. Politia apare la familie si zice ca investigatiile se fac inca, ca nu au aflat cine a fost femeia aia.

Prem nu-si aminteste nimic Vikrant zice ca nu ar trebui anulata petrecerea din cauza femeii respective, pana la urma Mata gi zice ca sa tina petrecerea, mai tarziu Simar e pregatita de petrecere de Pari si Uma, Mata gi cu Sujata aduc cadouri lui Simar bratari si un colier stramosesc si Prem e gatit de nunta de catre Siddanth, Simar cu Prem vor face iar nunta.

Destine ratacite episodul 520 din 12 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 520 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!