Destine ratacite episodul 519 din 11 februarie 2021

Inspectorul zice ca, corptul soferului a fost gasit, Roli o suna pe Simar sa vina acasa, apoi Roli se gandeste unde ar putea fi masina de tractat, Roli promite ca-l va gasi pe Prem. Apoi familia merge sa se uite la inregistrare de la camerele de filmat, ei afla cu ce masina a fost dus masina lui Prem si afla ca este din Mumbai apoi pe drum Simar simte ceva ea se opreste la acel templu. Simar simte ca e ceva acolo si merge la templu desi Vikrant ii zice ca e gol ca nu e statuie acolo, clopotul suna Simar merge spre el Prem e acolo inchis Simar intra in templu inauntru Roli zice ca e gol dar Simar isi prinde sariul la masa din templu. Deschide cutia dar Prem nu mai e acolo.

Prem zice ca nu stie unde e ca nu are aer dar Simar simte ca ceva este acolo, Prem vede un telefon, el se dezleaga si afla o hartie unde scrie sa vorbeasca pentru ultima data cu sotia lui. Prem o suna pe Simar, el abia vorbeste el zice ca nu stie unde e, el zice ca e in ceva cutie ca nu stie cum a ajuns acolo. El zice ca nu mai are timp ca sunt ultimele clipe din viata lui Siddanth zice ca a vorbit cu politia si ca vor urmari conversatia sa afle unde e Prem. Mata gi afla de la Roli de Prem, ea merge sa se roage.

Destine ratacite episodul 519 din 11 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 519 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!