Destine ratacite episodul 517 din 9 februarie 2021

Simar e impinsa de hoti, Vikrant o prinde apoi el ii bate, pe urma vine si Siddanth acolo el il opreste pe Vikrant. Pe urma ele isi recupereaza bijuteriile, apoi ei ajung la un om ce se zice ca stie ceva de Prem acel om aduna fier vechi, el zice ca a auzit ceva masina ca si cum s ar fi izbit si apoi a vazut camionul. Siddanth arata poza cu Prem omul zice ca el era acolo, el zice ca a mai venit o masina acolo cu o femeie care l-a lovit pe Prem in cap, el a lesinat si apoi a fost pus in masina, omul zice ca masina lui Prem a fost ridicata de o masina de remorcat masini. Omul a mers la Prem care zicea numele lui Simar, familia afla de Prem, Surbhi zice ca secretul ei va fi aflat daca-l afla, Simar cu restul merg apoi sa caute iar pe negustorul de fier vechi dar el nu e acasa, el a fugit, e vorba de omul ce le-a povestit de Prem, politia zice ca cineva l-a facut sa dispara ca sa nu afle pe Prem.

Politistul zice cui i-au zis ce au aflat, Simar zice ca lui Mata Siddanth zice ca fratelui lui pe urma politistul zice ca trebuie sa mearga la locul accidentului sa afle indicii. Fetele sunt trimise acasa, apoi Siddanth cu Vikrant si politia ajung in acel loc, Siddanth e nervos si suparat si zice ce cauta, o umbra? El se roaga zeitei care ii raspunde prin clopotul de la templu, ei merg spre templu fiindca se aude batand clopotul, la templu insa nu e nimeni e pustiu, doar clopotul se misca, politistul zice ca cineva e cu ochii pe ei, ca femeia a sters toate dovezile apoi ei pleaca de acolo, noaptea femeia vine si il deschide pe Prem care e in masa de la templu inchis.

Destine ratacite episodul 517 din 9 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 517 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!