Destine ratacite episodul 515 din 7 februarie 2021

Mata gi zice ca Simar va pleca cu capul sus din casa, apoi Anjali spune lui Simar sa nu plece, Simar o pupa pe fetita ei. apoi se desparte de Sujata, de Manoranjan si zice ca de azi casa e a lui Surbhi nu a lui Simar. Apoi ea merge la Roli care se trage putin dar apoi Simar o immbratiseaza si zice ca ea va avea grija de ei ca a avut si de Anjali ca de fiica ei, pe urma Simar fuge spre usa, Roli merge de acolo Simar se desparte de familie apoi pleaca. Ca un semn ghirlanda de la usa cade jos, Mata gi zice cã nu e zi de fericire ci de tristete ca va fi agonie si suferinta fara nora lor, Roli o priveste pe geam pe Simar, pe urma Vikrant cu Sanjana apar cu masina, el ii zice sa mearga cu ei, Sanjana zice ca nu-i place fara ea, Simar pleaca cu ei ei ajung la casa lui Karthik din Delhi.

Pe urma Vikrant zice ca va vinde tot si merg în Ahmedabad iar fata va merge la internet, Sanjana zice sa nu o duca lui Simar, Vikrant zice ca nu e mama ei, Roli spune lui Siddanth de ce sora ei trebuie sa sufere mereu? Sanjana e trista nu vrea sa manance si zice lui Simar ca nu vrea la internat, mai apoi Simar merge la Vikrant si zice ca nu-i poate face asta lui Sanjana, Prem se gandeste la Simar.

Destine ratacite episodul 515 din 7 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 515 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!