Destine ratacite episodul 513 din 5 februarie 2021

Prem afla de la Mata gi si de la Roli ca Simar e nevinovata pe urma el se simte vinovat, Simar zice lui Vikrant ca i-a tradat prietenia, ea spune de ce se baga intre ei, ca dupa atata timp el nu mai era suparat pe el. Simar zice sa nu se mai vada deloc, ca si ea pleaca de acolo, apoi Vikrant afla de la un angajat cã Simar a fost atacata ieri. Simar merge pe strada apoi patronul o intalneste, ea se urca la el in masina fiindca el insista, Prem se gandeste la Simar, Vikrant e sunat de Roli si zice ca Simar e in pericol, Roli o suna pe Simar dar patronul ii arunca telefonul afara, el zice ca Vikrant l-a palmuit din cauza ei, apoi patronul opreste masina Simar coboara speriata.

Ea e speriata de el care fuge dupa ea, acolo in acel loc e si clientul ce a pierdut la concursul de prajituri. Siddanth il suna pe Prem cu gandul ca el o poate ajuta pe Simar, dar Prem nu raspunde ca e necajit de ce a facut cu Siddanth cand s-au batut, Vikrant afla de la clientul acela unde e Simar si ca e cu patronul, Vikrant merge spre Simar, patronul zice lui Simar ca nu-i face nimic, el zice ca Vikrant e indragostit de ea.

Destine ratacite episodul 513 din 5 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 513 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!