Destine ratacite episodul 509 din 1 februarie 2021

Simar pune gogosele pe masa lui Prem, Surbhi o vede si vine la ea Simar zice ca verifica daca totul e in ordine, la Mata gi acasa Baba zice sa i se faca mancare, Anjali plange Roli merge la ea apoi ele merg sus sa o culce. Sus in camera Roli zice sa deseneze pe servețele, ea scrie “ajutor” si deseneaza o casa, cand sa arunce pe geam servețelul omul lui Baba vede Siddanth apare la geam si-l bate pe om, in Hong Kong Simar zice ca proprietarul hotelului vine la prezentare el zice ca a ales trei din 3000 de cereri si ca este o cerere mare de dulciuri la nivel international. Proprietarul incepe degustarea deserturilor, primul nu este bun deloc lui Prem nu-i place de atitudinea omului ca e arogant, al doilea e bun el zice ca al lui e contractul, Prem cu Simar sunt mirati, Prem zice proprietarului ca nu a gustat, acesta zice de atitudinea lui Prem. Surbhi spune sa guste, patronul intreaba e sotia lui, iar Prem zice da. Apoi Simar zice sa guste din dulciurile lui Dadugi, Prem zice de ce se baga.

Simar zice ca nu pentru el ci pentru familie ca si numele ei e legat de ea, Prem zice ca e fosta lui sotie, patronul zice cum se descurca cu doua sotii, Prem striga la el, pe urma patronul zice ca gusta desertul lor dar daca nu sunt bune pleaca si Simar din hotel, Simar e de acord, zice ca daca gogosile nu vor fi bune ea va pleca.

Destine ratacite episodul 509 din 1 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 509 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!