Destine ratacite episodul 504 din 27 ianuarie 2021

Doctorita o vede pe Simar apoi Vikrant zice lui Roli ca Simar e bine ca doctorul a fost la ea, Simar zice apoi ca Sunaina e prin apropiere, ea e ingrozita Roli zice lui Siddanth ca Simar simte ca Sunaina e pe langa ea dar asta e fiindca ea a fost terorizata de aceasta, Roli spune ca ar merge la sora ei Prem se gandeste si nu stie ce sa creada, Surbhi vine la el Prem spune ca vrea sa fie singur un pic, Mata gi se gandeste si ea la ce a facut Prem. Manoranjan zice ca e greu sa creada in fantome dar de altfel ea zice ca Simar cu Roli nu se inseal niciodata, Sujata zice ca se gandeste prin ce trece Prem, Mata gi zice ca daca Siddanth cu Roli au dreptate? Simar e ingrozita de Sunaina ea se teme, Roli apare la Simar cu Siddanth, Simar ii spune sa o salveze, Roli zice ca a plecat Sunaina nu se intoarce, Roli o duce la zeita si zice sa spuna Slava zeitei! Surbhi plange la Pari ca nu mai are drept in casa ca Prem o ignora, Pari merge la Prem si zice ca el a pus vermilion pe ea, cine o va lua daca el o lasa ca viata ei va fi distrusa, Pari zice ca nu stie ca a vrut sa se omoare cand a aflat de Simar?

Ca poate n-o mai poate salva, Pari zice ca e doar vina lui pentru tot ce se intampla, Pari baga vorbe despre Simar. Ea zice cã Vikrant nu s-ar fi casatorit cu ea daca nu erau sentimente, Pari insista cu o decizie din partea lui, Simar primeste cererea de divort de la avocatul lui Prem, Simar e socata, Roli zice lui Simar ca nu va permite asta, Simar pleaca necajita.

Destine ratacite episodul 504 din 27 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 504 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!