Destine ratacite episodul 503 din 26 ianuarie 2021

Sunaina pleaca la cer, Prem a vazut cum Vikrant a pus vermilion pe Simar, el se supara si zice ca daca vroia sa se casatoreasca Vikrant cu Simar de ce si-a inscenat moartea, Simar zice ce casatorie? Prem ii arata vermilionul pe frunte, Siddanth zice ce vede nu e adevarat ca altfel sunt imprejurarile, Prem nu asculta el zice lui Surbhi ca de azi e gata capitolul cu Simar, ei doi pleaca apoi, Siddanth merge dupa Prem sa-i explice dar Prem nu-l lasa, Surbhi zice ca destul ca au vazut cum Vikrant a pus vermilion pe Simar, Siddanth zice ca doar Simar merita sa fie nora. Prem zice ca Siddanth e egoist ca tine la Roli ca pentru ea vrea ca Simar sa se intoarca, Prem zice ca lui Siddanth nu-i pasa de el ei se cearta Mata gi simte. Prem a zis ca acum el i-a singur deciziile ca Siddanth nu mai e dupa el, Siddanth il impinge pe Prem ei se incaiera, Prem il arunca pe masina pe Siddanth Siddanth il loveste apoi pe Prem, si Prem il loveste pe Siddanth, tabloul din camera de la Mata gi cade jos ca un semn, Siddanth il loveste iar pe Prem fiindca tot nu vrea sa asculte, Mata gi se taie la mana ea zice ca sa nu se destrame familia ea se roaga zeitei, Vikrant cere iertare lui Simar ca i-a pus vermilion, Surbhi zice lui Roli ce fac Prem cu Siddanth.

Vikrant cu Roli merg la ei si ii despart, Siddanth zice lui Prem ca se va amesteca inca in viata lui fiindca vede ca o nedreptateste pe Simar, Prem zice ca era mai bine sa nu se fi intors Simar care aude tot, ea merge apoi si plange Sanjana ii sterge lacrimile, ea zice lui Vikrant ca dorinta lui Sunaina s-a indeplinit ca totul e terminat, Vikrant zice sa nu-si piarda increderea ca e o incercare.

Destine ratacite episodul 503 din 26 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 503 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!