Destine ratacite episodul 502 din 25 ianuarie 2021

Sunaina zice lui Simar sa faca ceva sa o elibereze, Simar zice ca va vorbi cu preotul pe urma Simar merge intr-un loc unde a chemat-o Roli cu Siddanth, Simar zice ca nu cumva ei au de-a face cu disparitia lui Vikrant, Roli zice ca da, Siddanth zice ca doar asa puteau scapa de Sunaina, Vikrant apare acolo Simar e uimita, Sanjana merge la Simar si ii zice mama, apoi Roli zice ca au plãnuit accidentul lor ca Sunaina sa se elibereze, Simar le zice ca planul lor a avut succes ca Sunaina vrea sa se elibereze, Siddanth zice ca planul lor a fost bine pus la punct. Politistul e prietenul lui Vikrant, Roli zice ca Vikrant cu Sanjana au sarit si ei dupa ce Simar a fost impinsa. Siddanth zice ca, cadavrele sunt necunoscute de aia a zis politistul ca sunt de nerecunoscut ca Sunaina sa nu mearga sa le vada, Roli zice ca pana Sunaina e eliberata Vikrant cu Sanjana vor sta in templu ca acolo nu-i vede Sunaina a doua zi Roli cu Siddanth zic ca merg la ultimele ritualuri ale lui Vikrant sa o ajute pe Simar.

Mata gi accepta desi Pari comenteaza, Simar cu Sunaina si Roli cu Siddanth iau parte la slujba eliberarii lui Sunaina, Vikrant se uita de la templu cu Sanjana, Sunaina zice ca merge la Vikrant si Sanjana sa le ceara iertare. Sanjanei ii e foame dar Vikrant nu merge fiindca Sunaina ii poate vedea, Sanjana merge de langa Vikrant, ritualul e aproape gata, Vikrant vede ca fata nu e acolo el merge dupa ea, Sunaina il vede pe Vikrant si se infurie apoi Sunaina sub forma lui Simar merge la Vikrant furioasa.

Destine ratacite episodul 502 din 25 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 502 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!