Destine ratacite episodul 492 din 15 ianuarie 2021

Simar o alunga pe Roli de acolo, ea striga la ea, ajunsa acasa Roli e confuza si zice lui Siddanth cum s-a purtat Simar cu ea ca Simar a zis ca daca Prem mai vrea ceva sa-i ceara scuze el. Roli zice ca e un motiv in comportamentul schimbat al ei, Roli zice apoi de Sunaina ea zice ca si atunci a fost Sunaina cand Prem a mers la Ahmedabad ca la fel s-a purtat si acum ca atunci, Simar de fapt Sunaina da de mancare lui Sanjana, Vikrant vine acasa si vede ca Simar are ceva, ca e schimbata, Sunaina da de mancare lui Vikrant el ii zice sa nu-i mai faca mancarea preferata si ca i-a zis lui Sanjana ca Simar nu e mama ei ca trebuie sa o obisnuiasca Roli vine apoi la Vikrant si zice ca ea crede ca Sunaina nu s-a intors inapoi, Vikrant zice ca ar putea avea dreptate.

El isi aminteste ca mancarea facuta de Simar avea exact gustul Sunainei pe urma Vikrant cu Roli Siddanth merg in casa Sunaina ii vede ea zice ce fac acolo in miezul noptii? Roli zice ca nu e impacata ca e certata cu Prem ea zice ca nu e bine sa stea cu Vikrant in casa Siddanth zice sa o mute intr-o casa de oaspesi, Simar zice ca nu o deranjeaza sa stea cu Vikrant, Vikrant zice ca nu ar vrea ca Prem sa inteleaga gresit relația lor pe urma Simar zice ca are dreptate Roli, Roli cu Siddanth nu mai stiu ce sa creada ca e Sunaina sau nu? Apoi Simar zice lui Roli sa o ajute sa faca bagajul Vikrant zice ca Roli s-a inselat ca Sunaina nu e acolo Pari zice lui Surbhi sa se mute la Prem in camera.

Destine ratacite episodul 492 din 15 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 492 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!