Destine ratacite episodul 488 din 11 ianuarie 2021

Simar zice lui Surbhi ca e Simar Bwardaj si ca Sunaina a murit, Roli zice ca de doi ani se sacrifica Simar ii zice ca nimic nu a fost intentionat ca nu vrea sa o raneasca. Surbhi pleaca apoi Vikram isi revine, el deschide ochii, Sunaina e langa el Surbhi apare acasa la Mata gi necajita ea plange apoi fuge sus in camera ei toti merg la usa camerei ei Siddanth merge la geam si o vede cu cutitul Siddanth sparge usa apoi Surbhi se taie la mana. Toti sunt socati de ce face ea Sunaina zice lui Simar sa o lase pentru ultima data sa o gazduiasca ca spirit pentru a putea vorbi cu Vikram, Simar accepta Sunaina intra in corp la ea Surbhi nu vrea sa lase cutitul Pari o plesneste fiindca zice sa o lase sa moara Simar sub forma spiritului Sunainei merge la Vikram sa vorbeasca Prem o vede din usa.

Sunaina vorbeste cu Vikram apoi iese din Simar, Vikram vede cum face Simar cand ea paraseste corpul ei Simar zice apoi ca trebuie sa mearga la familia ei sa raspunda intrebarilor, Prem ajunge acasa si afla de starea lui Surbhi. Surbhi zice ca tot a fost un vis care pentru ea asta va ramane, Surbhi zice ca Simar e cea din ultimele zile ce a stat la ei Manoranjan cu Sujata zic ca e Sunaina apoi Siddanth zice ca e Simar Bwardaj el zice ca Simar a ajutat-o pe Sunaina sa afle adevarul Simar suna la usa, Roli ajunge cu Simar acasa apoi Siddanth vine si le zice ce a facut Surbhi si ca a zis familiei tot Prem apare pe scari trist el merge apoi spre Simar pe urma toata familia coboara, Prem o plesneste pe Simar inainte sa zica ceva.

Destine ratacite episodul 488 din 11 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!