Destine ratacite episodul 486 din 9 ianuarie 2021

Baba pune amprentele lui Simar pe cutitul cu care l-a omorat pe Vikram, Simar e adormita cu o injectie data de Karthik, Roli cu Siddanth merg la locul unde a fost rapit el acolo ajung Baba cu Karthik si Simar ce e scoasa de oameni pe sus din maaina. Roli cu Siddanth merg dupa ei cei doi vad ca nu au semnal la telefon acolo Surbhi vede ca ei nu sunt acasa Roli cu Siddanth pandesc si la un moment dat Baba cu Karthik pleaca ei vor sa o scape pe Simar de acolo, unde e Sunaina acel preot a facut un foc si pe ea o tine inconjurata de ceva. Baba cu Karthik apar acolo. Karthik afla ca oamenii lui s-au ocupat de Vikram preotul zice babei cã sufletul Sunainei va fi eliberat, baba nu o poate vedea pe Sunaina ea zice ca Sunaina l-a omorat, Sunaina se necajeste ea zice ca Vikram nu poate pati nimic, Baba zice ca spiritul Sunainei e rau foarte rau preotul zice ca o pedepseste baba se preface ca sufera dupa Vikram.

Siddanth intra in acel depozit Roli şi Siddanth o salveaza pe Simar, Roli zice preotului ca Sunaina a murit inainte de vreme sa o aduca inapoi pe urma Baba i-a pistolul la preot acesta zice deci aveau dreptate Simar cu Roli? Baba zice da preotul rade nervos el zice ca a vazut cum plangea spiritul dupa Vikram ca a fost sincera nu ca ea ce s-a prefacut. Preotul zice ca nu a eliberat spiritul dar apoi zice ca va lasa spiritul sa se razbune preotul zice a plansul spiritului a demonstrat ca nu e malefic insa imediat acesta este impuscat pe la spate.

Destine ratacite episodul 486 din 9 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 486 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!