Destine ratacite episodul 480 din 3 ianuarie 2021

Simar zice lui Vikrant ca lacrimile lui Baa si ale lui Karthik sunt false si ca sunt ipocriti Vikrant zice c ao asculta sa nu zica ca nu o face, Simar zice ca Baba poate merge pe picioarele ei, aceasta se plange ca e batjocorita Simar a zis ca Sunaina e moarta de doi ani Baba zice ca ce va face aduce spiritul Sunainei la ea? Vikrant zice lui Simar ca atatea acuzatii? Ca nu are dovezi ea zice ca nu minte dar Vikrant zice sa taca pe urma Baba zice ca deci Prem era sotul ei ca de aia face asta ca sa se intoarca la familie, Karthik zice ca asa e Vikrant zice ca daca nu sta cu Sanjana va distruge familia Bardwaj pe urma ei zic ca merg cu Simar la ea acasa, Vikrant merge dupa masina Baba zice lui Simar ca, credea ca o descopera ca Vikrant are incredere in ea mai apoi Mata gi zice lui Manoranjan ca ce oameni nepasatori sunt Sunaina cu Vikrant ca nu dau nici un semn.

Manoranjan zice ca maine e ceremonia sofranului pentru Prem cu Surbhi, Roli e ingrijorata de Simara apoi aceasta apare la usa Mata gi e uimita cand o vede ca seamana cu Simar, Vikrant cu mama lui vin ei se prezinta si fac cunostinta cu familia, baba zice ca din cauza ei a intarziat Sunaina apoi Siddanth zice lui Simar ca trebuie sa-i vorbeasca, el ii zice cumnata, Roli ii conduce pe Baba si pe Vikrant in camera acolo Vikrant zice ca Sunaina a murit si adus o pe Simar pentru Sanjana, Simar vorbeste apoi cu Roli si Siddanth in privat ea zice ca mama lui Vikrant e in spatele la tot.

Destine ratacite episodul 480 din 3 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 480 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!