Destine ratacite episodul 478 din 1 ianuarie 2021

Karthik o afla pe Simar el zice ca ea este in spatele a ce i s-a intamplat si credea ca va avea incredere in ea doar fiindca se da drept Sunaina? Ca stie ca e Simar Bwardaj ca Vikrant credea ca Sunaina a murit din cauza accidentului de acum doi ani dar dintr-o data dupa doi ani ea a rascolit tot, Karthik zice ca acum ea e in mana lui de dupa colt apare mama lui Karthik in scaun, Simar e uimita sa o vada baba vine si zice ca ea cu Vikrant au lasat-o singura in casa ea se preface si zice ca e Sunaina sau spiritul ei? Apoi Baba se ridica in picioare Simar e uimita aceasta zice ca ea e in spatele spitalului si a tot si ca stia dinainte sa vina la ei ca e Simar Bwardaj.

Mai apoi Vikrant zice lui Roli ca Simar l-a sunat si ca e in pericol Vikrant merge dupa ea Roli zice sa o apere zeul pe Simar ca s-au inselat in privinta lui Vikrant Simar zice ca Baba era idealul ei ca e mirata sa o vada asa. Baba zice ca pe langa raspunsuri va primi si darul mortii apoi povesteste cum Vikrant s-a indrãgostit de Sunaina. Ea zice ca traia doar din pensia sotului dar vroia mai mult lux si ca Vikrant nu era ca ea ca ajuta saracii ca Karthik a avut spitalul unde castiga bani multi ca ea a impins-o pe Sunaina de pe deal fiindca aflase de spital.

Destine ratacite episodul 478 din 1 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 478 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!