Destine ratacite episodul 476 din 30 decembrie 2020

Sujata zice sa o cheme pe Sunaina Mehta pentru Anjali, Mata gi nu e de acord Surbhi zice si ea ca sa accepte pentru Anjali, Simar afla de la Roli de starea lui Anjali, Simar zice ca vine la Delhi, Simar spune apoi lui Vikrant ca merge la Anjali ea zice ca il anunta nu ii cere voie a doua zi Sujata cu Prem si Sid merg dupa Simar la Ahmedabad. Ei zic mamei lui Vikrant de starea lui Anjali ca va lua medicamentele doar de la mama ei Sujata cu Siddanth sunt uimiti sa o vada pe Sunaina, Vikrant zice ce au zis ei de starea lui Anjali ca sa mearga ea acolo cateva zile. Simar zice ca accepta daca ii poate salva viata fetitei Vikrant zice ca merge si el Manoranjan zice apoi lui Mata gi ca Sunaina vine la ei ca imediat ajunge.

Mata gi zice ca isi da seama cat de mult seamana daca restul au confundat-o ca Surbhi se va simti respinsa iar Prem va retrai amintirile Vikrant vine primul in casa apoi vine Simar ea isi aminteste de a trait in casa, Manoranjan e impresionata de ea si plange ea zice lui Prem ca Mata gi nu a venit jos ca ea era foarte atasata de Simar aceasta merge apoi la Anjali si se bucura de regasirea acesteia.

Destine ratacite episodul 476 din 30 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!