Destine ratacite episodul 475 din 29 decembrie 2020

Kushi aproape zice familiei de Simar dar Roli ii face semn, Simar cu Sunaina zic ca azi vor afla tot de la Karthik. Mai apoi Karthik cu Sanjana vin la Simar fiindca Sanjana vrea ca Simar sa aleaga camasa cu care sa se imbrace, Sunaina zice ca cea neagra Anjali se imbolnaveste, ea are febra toata familia merge la ea Siddanth suna pe Jhanvi sa aduca un medic. Familia miresei vine la Karthik acasa tatal fetei simte ca e ceva in casa lor ei au adus si fata cu ei apoi fac cunostinta unii cu altii, tatal tot simte ceva ca e dubios pe urma Karthik merge cu fata in camera Sunaina se baga in fata si zice lui ca de ce a omorat-o pe Sunaina? Karthik o strange de gat, Anjali are febra mare doctorita o vede parintii fetei o aud cum striga fiindca Sunaina iese din corpul ei.

Anjali zice ca o vrea pe mama ei sa o vada Kushi zice lui Roli de ce nu o lasa sa o vadã pe Simar si sa o cheme. Mata gi ce zice ea, Kushi zice ca i-a scapat, Mata gi zice sa spuna despre ce e vorba apoi Mata gi le cheama la ea in camera pe Roli si pe Kushi fata ce a venit la Karthik vine jos si zice ca a strans-o de gat, Karthik vine dupa ea fata pleaca cu familia ei Karthik zice apoi de secretul mortii Sunainei Simar zice de ce vorbeste Vikrant zice ca vorbeste el cu fratele lui Mata gi cu familia o intreaba pe Roli ce e, Prem vine si zice de Sunaina Mehta, el zice cum ea i-a aratat actele.

Destine ratacite episodul 475 din 29 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 475 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 decembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!