Destine ratacite episodul 471 din 25 decembrie 2020

Roli se duce la Surbhi la magazin care zice ca de fapt Kushi s-a dus pana afara, Roli se intreaba daca nu a vazut-o? Apoi Kushi apare si cere apoi telefonul lui Roli sa sune acasa Simar ajunge acasa Anurag suna acasa la Jhanvi Sujata ii zice ca a primit postul de asistenta sefa la spital, Anurag nu stia de asta, Simar ajuta pe Vikrant fiindca din geanta lui au cazut toate lucrurile ea le strange Vikram pierde o cheie de la birou Simar vede ca afla cheia, Sujata zice lui Jhanvi ca Anurag a sunat si ca i-a zis de slujba ei da el nu stia Jhanvi zice ca a vrut sa-i zica Simar merge si se uita la Vikrant pe ascuns si vede ca are in dulap ascuns dupa un tablou ea vede ca el are ceva hartii acolo si un telefon mobil, Vikrant i-a poza de acolo Simar vede apoi Simar merge de acolo si zice ca altcineva e vinovat de moartea Sunainei si ca va afla pe urma mama lui Vikrant zice ca vine familia ce va fi sotia lui Karthik insa la usa este Prem, Simar cu Prem se privesc unul pe altul.

Kushi zice apoi lui Roli ca a vazut-o pe Simar cu ea Kushi zice ca i-a zis lui Prem de Simar, Prem zice lui Simar cum l-a sunat Kushi sa-i zica de ea Vikrant cu Karthik cu mama lor vin jos Karthik zice ca cum vorbeste cu sotia lui Prem zice ca e sotia lui Simar Bwardaj, Vikrant zice ca el e cel mai mare avocat din oras, Prem striga tare, Sanjana zice lui Simar ca se teme Simar zice ca o duce in camera Prem striga dupa ea dar Simar merge sus Vikrant nu-l lasa sa mearga dupa ea Prem o suna pe Roli si zice de ce nu i-a zis de Simar ca traieste? Roli zice lui Kushi de ce a zis tot? Apoi Roli da de Aditi pe hol Roli zice ca Prem a aflat de Simar.

Destine ratacite episodul 471 din 25 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 471 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 decembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!