Destine ratacite episodul 468 din 22 decembrie 2020

Jhanvi e la interviul cu Karthik, Simar vine la el iar Jhanvi o aude ea zice ca e vocea ca a lui Simar apoi aceasta pleaca, Jhanvi primeste postul de asistenta sefa la spitalul lui Karthik, Roli suna pe Simar apoi care zice ca ce fac toti Roli zice de nunta lui Surbhi cu Prem peste o luna ca de aia au venit sa faca cumparaturi pentru nunta, apoi ele isi dau intalnire la o cafenea pentru a scapa de Kushi si Surbhi Roli zice ca nu se simte bine si se odihneste putin Simar merge la Karthik sa vada ce face apoi vede iar cutia misterioasa de ieri, el zice ca o vor da mamei Jhanvi zice familiei ca a primit postul prin interviu pe camera Roli ajunge la cafenea unde apare si Simar apoi, Simar zice ca pot afla de la Karthik adevarul doar prin Sunaina, Roli zice ca are in plan facut de ea si Aditi, Vikrant apare si le vede pe cele doua Roli zice ca s-au intalnit din intamplare.

Vikrant zice ca atatea coincidente sunt oare intr-o zi? Roli pleaca apoi Vikrant o striga Roli, aceasta zice de ce a facut? Ele se inngrijoreaza Roli se intoarce dupa telefonul uitat pe masa, astfel Vikrant nu are indoieli despre ea el credea ca e Roli sora lui Simar, Aditi apare afara si Roli zice ca trebuie sa mearga la Karthik diseara sa faca planul, Kushi crede ca o prinde pe Roli ca nu e in camera dar spre surprinderea ei Roli e acolo Karthik aduce o cutie cu medicamente pentru mama lui. Karthik zice apoi ca vor lua cina in oras insa el e sunat apoi si zice ca are o conferinta video, Simar zice lui Roli ca Karthik ramane acasa.

Destine ratacite episodul 468 din 22 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!