Destine ratacite episodul 458 din 12 decembrie 2020

Roli lesina de la emotii, Simar o vede in cort, profesoara zice ca ea pleaca din tabara, Anjali zice lui Roli sa o opreasca pe mama ei Roli pleaca dar pe cand iese Simar a pornit deja, Simar plange pe masina Roli opreste masina lui Simar ea se da jos si merge spre Roli aceasta zice ca doi ani unde a fost ca familia si-a pierdut bucuria si fata ei a trait fara ea Simar zice ca e obligata sa tina o promisiune facuta cuiva ca nu-i poate zice nimic. Roli zice ce promisiune poate fi de s-a dat moarta, ea vrea sa sune familia sa zica, Simar nu o lasa, Prem iese cu Surbhi la masa Roli zice lui Simar cum ramane cu juramintele de nunta cu familia? Simar zice ca ii zice adevarul dar sa jure ca nu va zice familiei, Surbhi vine acasa si zice lui Siddanth cã Prem nu o iubeste ca face doar un compromis.

Simar zice cum Vikrant a venit atunci acum doi ani si a zis ca sotia a murit din cauza lui Roli, Vikrant a zis ca fetita lui a ramas fara mama si ca sora ei a distrus totul Simar i-a zis ca a fost un accident ca Roli fugea de niste huligani apoi el a zis ce i va zice fiicei lui de mama ei, atunci Simar a zis ca va fi ea mama ei ca isi va apara sora. Vikrant i-a zis ca de atunci va fi Sunaina Mehta sotia lui altfel daca nu accepta Roli va merge la inchisoare Simar zice ca Vikrant a pus hainele ei pe Sunaina ca sa creada ca este ea.

Destine ratacite episodul 458 din 12 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 458 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 decembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!