Destine ratacite episodul 454 din 8 decembrie 2020

Roli e necajita de Simar dar Siddanth o incurajeaza, apoi ei merg la Anjali care plange dupa mama ei Prem e devastat Sujata e cu el apoi familia merge la ultimele ritualuri ale lui Simar toti isi amintesc de ea, Prem duce ulciorul cu apa el da foc iar lui Roli ii e rau Simar apare departe si ii priveste pe toti ea zice ca trebuie sa faca asta ca e nevoita Roli o vede pentru o clipa pe Simar familia crede ca din cauza durerii, Roli merge dupa ea dar Simar nu mai este, ea e ascunsa. Simar merge de acolo si e luata de o masina, mai apoi acasa Prem i-a masa Pari a pus tacam si pentru Simar el isi aminteste de ea pe urma Roli merge la Prem dupa Anjali si o duce sa manance. Siddanth zice lui Prem sa manance dar el refuza, Roli are grija de Anjali, Mata gi e mandra de ea.

O luna mai tarziu, Roli e cu Anjali o ingrijeste Mata gi vine cu Sujata si zice ca acum toata responsabilitatea e la ea, Mata gi da cheile la Roli si zice ca acum e a ei casa lui Simar, Simar primeste pasaportul pe numele Sunaina, dupa doi ani Roli e cu Anjali care e deja maricica si Simar e cu o fetita, apoi la casa Bardwaj e sarbatoare, Mata gi zice ca fericirea s-a intors la ei, Jhanvi vine cu Anurag si Nirwan fiul lor, Pari apare cu Aarav si Karuna cu Pratham fiul lui Kushi toti copii sunt marisori Prem priveste poza lui Simar cu durere in suflet.,Siddanth zice ca el va incepe alta viata acum.

Destine ratacite episodul 454 din 8 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 454 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 decembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!