Destine ratacite episodul 451 din 5 decembrie 2020

Roli urca pe scena concurentele sunt trimise in spate pentru a se sfatui cu partenerele Roli o intreaba pe Bhakti de ce a pus o partenera ei ca nu o va ajuta matusa zice ca a auzit de familia lor ca sunt saritori, Mata gi le da binecuvantarea ei tuturor fetelor nu doar lui Jhanvi apoi la concurs vine un umorist ce zice glume, Kapil Sharma. El zice ca cea mai buna nora e cea care tine familia unita mai apoi el cunoaste familia lui Simar şi pe cine are si Bhakti el zice ca o nora ideala trebuie sa faca mai multe lucruri deodata, gazda zice ca vor fi 6 runde, prima proba zice ca trebuie sa faca un pilaf intr-un timp scurt pe urma umoristul zice ca mai au 7 minute apoi Roli zice ca nu au sare, se aduc trei ingrediente si fetele trebuie sa ghiceasca care e sarea dintre sare, faina si gris.

Simar ghiceste care e sarea pilaful lui Simar e gustos, cel mai bun mai apoi se da prova doi ca fetele sa serveasca mancarea si sa spale vasele, umoristul zice de o metoda mai altfel de a curata vasele cu curmale el pune un pachet de curmale si Simar cu Roli trebuie sa prinda pachetul, Roli prinde pachetul prima ca o pacaleste pe Simar, Jwala Devi vede familia la televizor, fiul ei are poza cu Roli, mai apoi urmatoarea sarcina e ca concurentele sa faca curat pe intuneric, Simar cu Bhakti sunt legate la ochi iar Roli cu Jhanvi le ghideaza cum sa aranjeze lucrurile. Fiul lui Jwala Devi o vede pe Roli la televizor el zice ca ea e, Jwala Devi zice ca Roli e vinovata de starea fiului ei cred ca e vorba de Jumki. Simar cu Jhanvi castiga proba de curatenie apoi fetele trebuie sa impodobeasca o sfoara cat mai repede dar nu e proba asta, ci fetele trebuie sa tina franghia si sa traga fiecare in partea ei. Simar e singura fiindca nu o lasa pe Jhanvi sa participe, Roli castiga proba, scorul e doi la doi.

Destine ratacite episodul 451 din 5 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!