Destine ratacite episodul 450 din 4 decembrie 2020

Jhanvi zice fetelor de ce a zis matusa ca daca nu castiga concursul trebuie sa-l lase pe Anurag, Jhanvi spune de Bhakti ce a facut ieri cu cioburile, Simar zice lui Bhakti ca stie cum e ea si ca ea sa-i ceara scuze la Jhanvi. Mai apoi Anurag e nervos ca nu vine Jhanvi desi a vorbit cu Simar ca a plecat de acolo, Bhakti e geloasa ca tot de Jhanvi il intereseaza, ea vine si aude tot ce a zis Bhakti impotriva ei Jhanvi cere iertare lui Anurag ca a intarziat din cauza traficului apoi Jhanvi zice lui Bhakti ca sa nu se mai prefaca, ca stie de cioburile puse de ea si o intreaba de ce o uraste, Bhakti zice ca il iubeste pe Anurag si e al ei doar ca ea i l-a furat, Jhanvi ii zice ca daca Anurag afla de sentimentele ei se va simti prost ca el o considera prietena lui ea zice sa isi salveze prietenia cu el ca nu va afla nimic, Bhakti zice ca nu are dovezi Jhanvi zice ca va castiga concursul si in 48 de ore va vedea cum se intoarce tot împotriva ei Bhakti zice sa se pregateasca sa paraseasca casa si pe Anurag.

Siddanth cu Roli au un moment romantic Prem o prinde pe Simar si zice ca este norocos ca are asa sotie ca ea, a doua zi Jwala Devi e furiosa ca ziarele au scris de ea Birju zice ca ea trebuie sa-si dea demisia de la partid. Jwala Devi zice ca vor infrunta mania ei, Rajendra zice ca maine e finala concursului nora nr. 1, Jhanvi zice lui Simar cã Bhakti a zis cãa vrea sa castige oricum concursul, Simar o sprijina pe Jhanvi, Bhakti aude cum Jhanvi vorbeste cu Simar, apoi Simar zice familiei ca cei de la concurs au zis ca Jhanvi are nevoie de o partenera la finala iar ea a dat numele ei, toti se bucura ca Simar o va ajuta pe Bhakti.

Destine ratacite episodul 450 din 4 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!