Destine ratacite episodul 443 din 27 noiembrie 2020

Simar o suna pe Verma gi dar ea nu raspunde pentru ca se afla la Jwala Devi care zice ca vrea sa fie in politica si ca ii vinde casa, Jwala zice ca este membra de azi in partid si ii spune lui Birju ca de aia a bagat-o sa afle vestile despre familia Bardwaj apoi la Mata gi acasa vine Kinjal Patel cu alte doua vecine si zic lui Simar ca sunt alaturi de ei impotriva lui Jwala Devi, Roli le zice planul lor Shanti zice lui Anurag de luna lor de miere ca ei n au fost nicaieri insa Bhakti de ciuda zice ca un guru a zis ca semnul zodiacal al lui Anurag e in pericol in caz de calatorii, matusa lui Anurag o sussine pe Bhakti baietii zic de doua actrite pentru planul lor iar Pari afla ca semifinala concursului se va organiza la ei Mata gi este de acord a doua zi familia pregateste casa pentru filmare. Mata gi intreaba unde sunt Simar si Roli baietii nu dau de fete la telefon Kushi vede pe Birju vorbind cu Verma gi. Kushi zice ca deci a schimbat tabara de asta nu a fost ieri cu femeile din cartier Kushi zice baietilor ca Simar cu Roli sunt cu regizorul intervieviaza doua persoane si cheama pe cineva la telefon sa vina.

Incepe concursul apare un invitat special pe post de bucatar Pari, Jhanvi si Bhakti sunt primite pe scene ele trebuie sa faca un fel de mancare dupa o reteta data de aceasta apoi Simar cu Roli apar deghizate ele se numesc Sara si Tara si zic ca sunt indiene dar s-au stabilit in America si iubesc mancarea indiana, bucatarul explica reteta pentru mancarea de branza.

Destine ratacite episodul 443 din 27 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 443 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 noiembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!