Destine ratacite episodul 438 din 22 noiembrie 2020

Echipa de filmare de la Showul cu nora nr. 1 e la familie acasa insa nu este curent Roli afla de la Siddanth ca panoul a cazut jos baietii repara panoul insa nu este soare echipa vrea sa plece Simar zice sa mai aştepte Mata gi se roaga Jwala Devi merge spre ei sa vada ce fac Jwala e uimita sa vada curent Roli zice ca, curentul e direct de la zeu Simar zice cã ei produc curent cu ajutorul soarelui ca pe el nu-l controleaza ea. Jwala Devi e intrebata de presa apoi ce crede de ideea lor? Simar zice ca doar datorita ei au facut asta, Jhanvi e suparata fiindca a vazut pe Bhakti iar ajutandu-l pe Anurag apoi incepe runda doi la concurs fetele trebuie sa cante imnuri religioase. Jhanvi insa nu prea stie Bhakti se bucura sa o vada pe Jhanvi ca e ingrijorata incepe runda Uma cu Pari canta rau doar Bhakti e mai buna, ultima e Jhanvi care canta frumos, Jhanvi castiga concursul de cantat.

Uma cu Pari nu pot cumpara apoi alimente asta fiindca Jwala Devi a interzis oamenilor sa le vanda Prem cu Shailu merg la angro sa cumpere dar pe drum inapoi fac pana oamenii lui Jwala vin si fura alimentele si il bat pe Shailu fiindca Prem era dus dupa mecanic. Familia afla ce a patit Shailu, Roli merge la Verma gi dupa ceva mancare dar ea ii inchide usa in nas Roli zice familiei ca nici o vecina nu a ajutat-o cu mancare Shailu apare acasa batut, Prem zice cã Jwala Devi trebuie sa plateasca, Manoranjan zice ce fac ca le este foame, Simar zice ca o sa comande mancare din oras insa omului cu mancarea ii e furata mancarea.

Destine ratacite episodul 438 din 22 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 438 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 noiembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!