Destine ratacite episodul 435 din 19 noiembrie 2020

Simar zice ca pana aici i-a fost la Jwala Devi, Kushi face glume ca e periculoasa doua zi Jwala Devi tine slujba, ea intreaba apoi pe omul ei daca a anuntat toti ziaristii? El zice ca da Bhakti zice ca a cumparat multe cu o mie de rupii Jhanvi se plange la Sujata iar Pari aude ea ii zice ca nu e voie sa o ajute, Jhanvi zice apoi ca se descurca pe urma ea face o lista dupa cum i-a zis Sujata insa desi Pari a zis ca nu e voie sa triseze ea l-a pus pe Shailu sa o ajute la fel si Uma pe Sattu, Manoranjan zice lui Sujata ca daca asa e treaba si ele pot sa o sfatuiasca pe Jhanvi, Jwala Devi inaugureaza sediul partidului. Fetele merg la conferinta de presa dar sunt gonite de acolo Simar cu Roli o vad afara cand pleaca, ele zic tuturor ca ea a luat casele oamenilor Jwala Devi zice ca are contractul acasa la ea si ca au dovezi pentru ce zic fetele nu zic nimic, Jwala Devi zice ca partidul oponent se foloseste de ele pentru a o denigra, Roli ii zice apoi ca aduce dovezi Jwala o ameninta.

Simar zice lui Kushi sa le ajute in lupta lor Kushi zice ca e periculos pentru toti lupta asta ca Jwala Devi nu lasa urme niciodata acesta o suna pe Kushi si zice ca o va ucide in 48 de ore. Roli aude si ea cand i-a telefonul. Fetele zic lui Kushi sa se linisteasca ele merg sa zica familiei, Mata gi zice fetelor ca nu credea ca Jwala e asa periculoasa, Manoranjan nu prea vrea sa o ajute pe Kushi iar Karuna zice ca poarta copilul lor Prem suna politia. Pari cu Uma vin acasa de la cumparaturi apoi politistul apare Kushi zice ce s-a intamplat cu Jwala, politistul zice ca nu o poate aresta pe Jwala Devi ca nu au dovezi el zice ca pune un sergent sa stea la casa lor.

Destine ratacite episodul 435 din 19 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!