Destine ratacite episodul 433 din 17 noiembrie 2020

Simar cauta pe Kinjal dar nu o afla acasa, Bhakti zice ca mereu a vrut sa fie sotia lui Anurag si povesteste cum a varsat sofranul si a ars mancarea, a anulat tortul comandat de Jhanvi, Bhakti e rea si invidioasa pe Jhanvi ea zice ca provocarea data de matuta e prima etapa pentru atingerea scopului ei, Roli zice lui Simar de provocarea matusii lui Anurag a doua zi Kushi merge la Kinjal care apare din taxi, Kinjal zice ca unde e sotul ei? Ea merge la Mata gi si la familie ei zic ce s-a intamplat ambulanta apare un politist vine si deschide ambulanta apoi da actele lui Kinjal ea zice ca e sotul ei politistul zice ca ii pare rau, Kinjal se simte rau apoi, seara Kushi suna pe Jwala ea ii zice ca sotul ei a semnat actele inainte sa moara iar acum doar ea trebuie familiei ii pare rau de sotul lui Kinjal, Simar zice ca inainte de venirea ambulantei Kinjal a vrut sa le zica ceva, Kushi se teme.

Roli vede ca Kushi e ingrijorata, ea zice ca oare de ce e asa afectata de moartea omului? Kushi merge apoi la Kinjal care sta in fata tabloului sotului ei, Kushi zice sa semneze actele pana nu e prea tarziu Jwala Devi vorbeste cu Kinjal la telefon ea o ameninta ca poate si parintii ei patesc ceva, Kinjal semneaza de frica ea zice lui Kushi ca este fericita ca i-a luat tot? Simar cu Roli apar acasa la Kinjal Kushi e mirata sa le vada matusa lui Anurag zice de un show pentru a vedea cine e mai buna ca nora Bhakti sau Jhanvi ea aduce ceva sa semneaze si zice ca daca pierde va pleca din casa Jhanvi ea accepta si semneaza spunand ca Anurag va suferi cand va afla tot.

Destine ratacite episodul 433 din 17 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!