Destine ratacite episodul 427 din 11 noiembrie 2020

Mãtusa lui Anurag zice ca nu o accepta pe Jhanvi, Bhakti cu Shanti o primesc pe Jhanvi iar Roli vede pe Kushi vorbind cu Verma gi, Kushi zice lui Verma de ceva petrecere pentru strangere de fonduri, Verma gi o crede Roli zice sa nu se i-a dupa ea. Simar o suna pe Jhanvi si afla ca matusa nu a acceptat-o, Anurag vine la Jhanvi si zice ca se culca pe canapea a doua zi Kushi vrea sa mearga la Verma gi dar Roli o striga ca unde merge, Kushi zice ca merge sa se plimbe, Roli zice ca merge cu ea ele se plimba apoi Kushi merge dupã apa si se vede cu Verma gi, Jhanvi e pregatita pentru a merge la Mata gi acasa pentru un ritual, Verma gi vine la Mata gi si zice de petrecerea de strangere de fonduri Mata gi zice ca la aceasta petrecere se barfeste ea nu e de acord, Kushi se supara Roli o vede. Roli zice lui Simar ca de fapt Kushi vrea sa faca petrecerea Kushi suna pe Verma gi sa vorbeasca iar cu Mata gi ea zice ca va face ea petrecerea, Kushi apoi se gandeste la Karuna sa o convinga pe Mata gi.

Jhanvi vine pentru ritual Kushi zice lui Karuna de petrecere ea zice ca este bine pentru ea sã se bucure pentru sarcina Roli vede ca Kushi vorbeste cu Karuna aceasta zice lui Mata gi ca Kushi vrea sa mearga la petrecere, Mata gi zice ca familia nu are voie la petreceri din astea dar Kushi are ca nu e din familie seara Anurag e acasa si vrea sa mearga dupa Jhanvi, matusa zice sa stea ea zice ca daca o aduce pe Jhanvi inapoi se otraveste Kushi zice lui Verma ca va participa la petrecere ea apoi suna pe un om si zice ca totul merge conform planului Roli vine la ea Kushi se face ca vorbeste cu doctorul Roli stie ca minte Anurag zice matusii ca de ce se poarta asa? ea zice ca sa plece daca nu-i pasa de ea Jhanvi suna pe Anurag sa vada de ce nu vine si aude cum matusa zice de ultimele ritualuri ale ei si de otrava.

Destine ratacite episodul 427 din 11 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 427 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 noiembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!