Destine ratacite episodul 419 din 3 noiembrie 2020

Kushi varsa apa intentionat pe laptop pentru a scapa, Siddanth zice ca acum se va descurca ea Jhanvi cu Dr. Arora sunt sunati fiindca diseara se fixeaza data nuntii cei doi sunt chemati de directorul spitalului acesta zice ca daca se casatoresc nu e voie ca ei sã lucreze in acelasi spital Jhanvi zice ca isi da demisia apoi ei ajung in fata casei, Jhanvi este sunata de Simar sa spuna de ritualurile nuptiale Jhanvi zice ca nu are voie sã faca ocolurile nuptiale familia il cunoaste pe Anurag, Shanti zice ca vrea nunta peste doua saptamani, Dr. Arora zice ca vrea o nunta simpla pentru a nu aduce aminte de sarcina lui Jhanvi fiindca mama lui nu stie Jhanvi merge la Dr. Arora si la mama lui la masina si zice apoi ca este de acord cu ritualurile doar ocolurile nu le face.

Dr. Arora zice ca ce tot vorbesc ca s-a stabilit deja nunta la civil Kushi zice lui Sankalp ca merge dupa dosar acasa a doua zi e sedinta la firma Soniei, Siddanth suna acasa si Sankalp zice ca s-a dus dupa dosar acasa Roli zice ca ea a fugit Sonia apare de data asta cea adevãrata ea are un bodyguard dupa ea Simar cu Roli vad ca e extenuata ele se intreaba oare cum, Sonia tine prezentarea foarte bine Siddanth e uimit ca fetele, Sonia il vede pe Sankalp si se emoționeaza ea merge la baie Kushi vorbeste cu ea la telefon aceasta a amenințat-o cu Sankalp pe Sonia, dupa ce iese de la baie Simar cu Roli vad ca Sonia are ochii rosii insa spune ca i-a intrat ceva in ochi.

Destine ratacite episodul 419 din 3 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 419 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 noiembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!