Destine ratacite episodul 418 din 2 noiembrie 2020

Un om dea lui Kushi il urmareste pe Krishna el ajunge la Roli si zice ca Sonia i-a cerut sa plece din oras Krishna zice cã modul de vorbire şi gesturile Soniei sunt diferite Roli se gandeste la ce a trait ea cu Sonia ea deduce ca asta nu e Sonia ci altcineva Roli zice omului ca si familia trebuie sa-l auda insa el se teme apoi zice ca o ajuta Roli merge la Simar Kushi vede ca ea vine de afara Sujata le trimite pe fete la Jhanvi sa afle ce a vorbit cu Shanti care apare iar Jhanvi ii zice mama ea zice ca accepta relatia Shanti e bucuroasa apoi ei mananca dulciuri de bucurie cat timp Roli cu familia se bucura Kushi ameninta pe Krishna cu familia el accepta de frica sa nu zia Kushi zice apoi lui Roli ca unde e omul ei. Roli zice ca isi poate schimba fata dar stie ca nu e ea Kushi zice sa dezvaluie familiei ca acum sunt bucurosi apoi Kushi zice ca au incredere mai multa intr-un servitor ca an Sonia?

Roli zice ca au in Sonia nu in ea Siddanth vine la fete si zice ca Mata gi le cheama apoi Roli zice lui Siddanth de Sonia ca se poate face ceva. Siddanth vine jos la Kushi si zice ca trebuie sa faca o prezentare pentru dl. Mehra insa Kushi nu stie nimic fiindca e pe laptop iar ea nu se pricepe Jhanvi ajunge la spital la dr. Arora ea ii zice ca nu il iubeste doar il respecta el zice ca este bine ca i-a zis o colega de a lui Jhanvi aude la geam Dr . Arora nu a zis mamei lui ca Jhanvi e gravida fiindca poate nu accepta Kushi nu stie parola de la laptop Siddanth se mira.

Destine ratacite episodul 418 din 2 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 418 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 noiembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!