Destine ratacite episodul 417 din 1 noiembrie 2020

Simar cu Roli o descopera pe Kushi insa totul e doar un vis al lui Kushi, ea e trezita de Sankalp aceasta zice ca trebuie sa afle hartia cu numarul servitorului de la Roli a doua zi familia i-a micul dejun Mata gi intreaba de copii Kushi primeste un pachet prin curier, ea se sperie scapa jos cutia si zice ca e un sarpe toti se sperie in acest timp Kushi merge la Roli in camera sa caute hartia familia se lupta cu sarpele Sankalp vine si merge sus la Kushi ea vede hartia si o inghite fiindca Sankalp o prinde si vede sarpele cand se intoarce Sankalp striga familia ei vin toti acolo Kushi danseaza pentru sarpe Familia se uitã uimita baietii pun o patura pe sarpe apoi Mata gi zice de Dr. Anurag ca e de treaba daca a acceptat-o pe Jhanvi stiind tot despre ea, si-ar zice lui Jhanvi sa se gandeasca la propunerea dr. Arora, Roli vede cã hartia cu numarul nu e acolo.

Simar zice ca poate Kushi a luat-o ieri cand a fost in casa Roli zice ca Sonia ține cu Kushi apoi Roli zice ca a facut poza la hartie ea suna pe numarul acela si afla ca servitorul nu e acasa Kushi aude tot apoi are ceva in cap si suna pe cineva, Jhanvi se gandeste la Dr. Arora ce a zis ca accepta desi stie tot ea se gandeste cum Simar cu Prem au zis ca el o iubeste precis Simar vine la ea si Jhanvi zice ca nu se poate casatori cu Dr. Arora fiindca poate el nu va fi fericit ea zice lui Simar sa zica Dr-ului decizia ei Simar il suna pe doctor Anurag si spune decizia lui Jhanvi doctorul e dezamagit de ce aude.

Destine ratacite episodul 417 din 1 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 417 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 noiembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!