Destine ratacite episodul 412 din 27 octombrie 2020

Roli spune de Bobby ca este precum sora lui Sonia care apare acolo la ei dar nu a auzit ce vorbeau ei, Sonia o suna pe Bobby ea ii zice ca nu vine la ei ca nu suporta mancarea lor, Sonia minte ca ea e in Goa iar Dr. Arora vine cu Jhanvi acasa, Verma Gi vede ca el o aduce acasa ea vine la familie si zice ca acum are prieten, Simar zice ca el e medic la spital lui Jhanvi apoi Verma gi pleaca cand Simar zice ca nu le pasa ce zice lumea, a doua zi Sankalp merge la alergat Kushi vrea sa scape de el dupa ce el pleaca Kushi vede ca are o alergie de la masca fiindca nu s-a dat cu crema inainte ea pleaca din casa si zice familiei ca are intalnire cu cineva pentru afacerea ei Jhanvi se gandeste la spital la ce a zis Verma gi ca nu este bine ca sa aiba prieten ca nu demult a murit sotul ei si ce zice lumea, Dr. Arora vine la ea Bobby se vede cu Kushi si rade de mancarimea ei, Roli cu Simar o vad pe Bobby dar Kushi se ascunde dupa o masina, Roli o intreaba ca nu trebuia sa fie in Goa? Ele merg la ea si zic cand s-a intors din Goa ea e miratã Simar cu Roli o invita acasa si zice ca vine diseara la cina.

Kushi e in masina si vrea sa si puna masca Verma gi o vede ea vine din spate dar Kushi pleaca repede, Verma gi scapa pe jos cu legumele, Simar zice baietilor ca Bobby vine la cina ca trebuie sa afle ce vrea, Kushi apare cu masca ea zice ca stie ca vine Bobby iar Simar zice de unde stie, ea zice ca Bobby a sunat-o si vede ca Simar are banuieli despre Bobby, Sujata este trista ca Jhanvi este tot la lucru desi e tarziu, Mata gi zice ca nu trebuie sa se osteneasca cu munca, Kushi vine jos ea stie ca Bobby nu vine apoi se face ca o suna si zice ca o doare stomacul pe Bobby, Manoranjan zice ca vorbeste ea cu Bobby el apare la usa ea zice ca a glumit de durerea de stomac dar de fapt nu stia de durere, Jhanvi i-a parte la operatie cu Dr. Arora pacientul are pulsul slab apoi, aparatele nu functioneaza.

Destine ratacite episodul 412 din 27 octombrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 412 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 octombrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!