Destine ratacite episodul 411 din 26 octombrie 2020

Kushi vrea sa mituiasca detectivul si reuseste, acesta spune lui Simar si Siddhant ca acea pe care o urmarea era alta Kushi si ca pe care o cauta ei nu e in Delhi, Sigir detectivul a luat banii de la Kushi el zice ca renunta la cautare, apoi el suna pe Kushi si zice ca a zis ce a vrut ea el zice ca are banii, ea zice da si de acum sa nu o mai sune, Kushi zice ca ea e mai inainte ca Simar si Roli ca i-a promis un milion jumate de rupii detectivului, a doua zi colegele lui Jhanvi o vorbesc iar ea aude, Bobby il aduce la Kushi pe Tushki un baiat ce falsifica semnaturi el face semnatura pe un cec pentru ca Kushi sa poata scoata bani. Kushi suna la banca pentru a i se aduce banii, Dr. Arora se gandeste la Jhanvi ca mai devreme era trista, Jhanvi vine la el pentru o semnãtura iar doctorul o intreaba ce are, ea zice ca unele colegele o vorbesc ca a obtinut postul pentru ca arata bine nu pentru meritele ei apoi Kushi iese din casa si managerul bancii vine cu Bobby cu banii.

Kushi il cearta pe manager Simar cu Roli aud din casa cearta, surorile sunt uimite sa il vada pe Bobby acolo cu Sonia, Bobby pleaca si zice ca se intalneste cu niste prieteni, Siddhant vine si zice de fata cu familia ca Sonia a scos un milion jumate de rupii in numerar. Sonia zice ca a dat banii lui Bobby pentru a-si face o afacere Roli vede pe strada cum Bobby da banii detectivului. Roli merge acasa si crede ca Bobby e vinovata de rapirea Soniei ca ea e ruda ce o ameninta pe Sonia, apoi Jhanvi vorbeste cu dr. Arora ea zice ca isi da demisia daca mai cauta scuze sa vorbeasca cu ea Simar aude cu ea zice ca e vorbita in spital Dr. Arora zice ca un baiat si o fata nu pot fi prieteni daca sunt colegi dar ea zice nu, ca lumea nu crede asa si tot timpul o sa exista vorbe.

Destine ratacite episodul 411 din 26 octombrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!