Destine ratacite episodul 410 din 25 octombrie 2020

Femeia de pe plaja este Kushi dar cu masca Soniei ea isi revine si zice ca de fapt cineva a vrut sa o rapeasca si se face ca o doare capul fiind dusa la hotel Roli intreaba managerul hotelului de Kushi el zice ca ea a plecat Roli zice lui Sonia falsa ca ea crede ca Kushi e vinovata de ce a patit Siddhant zice ca n-ar fi fost in stare Kushi de asta Kushi, Sankalp, Siddhant si Roli se intorc acasa familia se bucura, Manoranjan zice ca e ingrijorata ca Kushi e cu ochii pe familie, Sankalp zice ca familia Soniei e la fel de periculoasa Simar zice ca simte ca Kushi e in spate mai apoi Siddhant primeste un telefon pentru a trimite actele semnate de Sonia, apoi Simar cu Roli se aduna cu baietii si se inteleg Roli zice cum Kushi a zis ca e prietena cu Sonia ei stabilesc sa puna un detectiv pe urmele lui Kushi, Jhanvi da instructiuni asistentelor Dr. Arora vede ca este barfita ea zice ca nu are nevoie de ajutorul doctorului pentru a se face respectata Kushi zice ca nu mai are nevoie de masca acum ca si-a atins scopul de a se apropia de Sankalp, Verma gi o vede pe Kushi pe geam ea zice ca va informa familia.

Ea suna pe Simar si zice ca Kushi e in camera Soniei, Simar se streseaza Roli cu Simar merg la Kushi la camera grabite dar Ea nu deschide apoi baietii merg si ei la usa Soniei, Kushi deschide usa Simar zice ce a zis Verma gi ca Kushi era la fereastra ei ea zice ca nu a fost nimeni acolo ca asa vorbeşte Verma gi. Mai apoi Simar zice de ce ar minti Verma gi despre Kushi mereu? ca Sonia nu a zis ca Kushi era acolo? Kushi se vede cu Bobby in afara casei, el ii da alta masca una in plus ea zice ca nu o mai poate ajuta, Jhanvi este laudata de dr. Arora iar Simar aude, Roli cu restul se vad cu detectivul Bakshi, Kushi vine si vede musafirul, Simar a dat poza lui Kushi detectivului.

Destine ratacite episodul 410 din 25 octombrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 410 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 octombrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!