Destine ratacite episodul 409 din 24 octombrie 2020

Jhanvi este promovata de dr. Arora la asistenta sefa, Bobby pleaca chiar atunci cand Roli soseste impreuna cu Siddhant Kushi merge la receptie si zice ca este prietena cu Sonia, Siddhant cu Roli nu o vad fiindca mai multi turisti se pun in fata lor, Kushi merge sa manance Jhanvi e barfita de colegele ei Simar aude prin telefon Jhanvi merge la ele dar ele nu recunosc Roli aude numele lui Kushi iar Siddhant zice ca sunt multe Kushi, Sankalp e surprins sa-i vada pe Siddhant si Roli jos la receptie el afla ca au venit pentru semnatura pe niste acte ale Soniei mai apoi Siddhant cu Roli se distreaza la plaja pe urma la hotel Roli aude vocea lui Kushi la restaurant. Siddhant zice ca de cand a auzit numele ei tot de ea zice Kushi pleaca dar Roli o prinde cu Siddhant pe hol Roli zice sa nu mai apara in viata lor Roli zice ca a venit sa strice luna de miere a lui Sankalp intai Kushi se face ca ii pare rau dar apoi rade si zice ca Sankalp e idiot pe urma Kushi se streseaza si suna pe Bobby pentru masca.

Jhanvi e felicitata de familie pentru promovare Simar zice ca Sankalp se intoarce acasa ca Roli a vazut-o pe Kushi. Sankalp a chemat politia vazand cã Sonia nu mai apare apoi politia merge la Kushi in camera asta fiindca Roli a aflat de la managerul hotelului ca Kushi a venit dinainte Roli crede ca disparitia lui Sonia are legatura ci Kushi. Kushi se i-a de manager, ea zice ca are dovezi ca a zis ca e prietena cu Sonia dar el zice ca nu politia zice ca fara dovezi nu poate face nimic toata noaptea politia cauta ei afla a doua zi despre o femeie aflata in apa Sankalp cu restul merg acolo el da valul si vede ca e Sonia.

Destine ratacite episodul 409 din 24 octombrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!