Destine ratacite episodul 404 din 19 octombrie 2020

Roli raspunde la telefonul lui Kushi insa soferul aude ca nu este de fapt Kushi, Sonia Oberoi striga dar soferul inchide telefonul, Kushi aduce budinca de orez pentru familie ea zice ca Simar cu Uma au pregatit budinca Roli aduce telefonul Soniei iar ea stie numarul dar se preface ca nu stie. Roli da un cadou lui Kushi in semn de multumire pentru budinca apoi Kushi il suna pe sofer si se i-a de el, acesta zice ca nu o poate controla pe Sonia. Mai apoi la Sonia falsa vine un angajat cu un dosar ea a vrut sa plece spre sofer Sonia Oberoi, Kushi nu stie sa citeasca si are dificultati insa apoi apare Pari cu Aarav si Siddhant el zice ca se ocupa de dosar pe urma Kushi suna pe sofer si zice ca nu e uşor sa iasa din casa, Sankalp o invita pe falsa Sonia in oras, Kushi ajunge la Sonia unde e cu soferul, Sonia intreaba cine eest cum de arata precum ea? Kushi isi da jos masca.

Ea zice cum saa dat drept Rani si ca treaba cu voalul a fost doar un tertip sa nu o vada ca a rapit-o apoi a devenit nora familiei ea spune ca nu e dusmanca ei cs are ceva treburi cu familia apoi o lasa sa plece, Kushi zice ca sa isi imagineze ca e in vacanta, Sonia Oberoi o i-a de gat pe Kushi aceasta zice ca sa aiba grija ca face rau familiei Bhardwaj apoi pleaca de acolo Kushi vede in oglinda masinii ca masca de pe gat e dusa de cum a prins-o Sonia ea isi pune valul pe gat, Simar aproape o vede dar ea reuseste sa ajunga in camera apoi ea isi da jos masca in camera si o rupe mai rau de cum este Roli zice lui Simar ca Mata gi o cautã pe Sonia.

Destine ratacite episodul 404 din 19 octombrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!