Destine ratacite episodul 398 din 13 octombrie 2020

Jhanvi zice lui Simar ca vrea sa uite de Shaurya, Simar ii spune lui Roli de Jhanvi ca este trista, a doua zi Jhanvi merge la lucru si familia se bucur, Rani spune ca nu poate pleca fara sa guste lapte acru si zahar asta e traditia la ei apoi Rani merge la Sonia in camera si se uita prin dulap, Roli vrea sa zica Soniei de Rani ea cu Simar merg la Sonia in camera dar Rani se ascunde dupa dulap ele zic Soniei ca Rani este tot timpul dupa ea sau prin preajma ei, Sonia vede apoi ca usa de la dulap este inchisa, Roli merge apoi sa caute ceva dosar pentru Sonia. Rani este tot acolo dupa dulap. Sankalp aduce telefonul lui Roli fiindca Siddhant o suna el zice ca este o copie a dosarului Roli inchide dulapul la loc apoi Rani iese din dulap dar pe hol da de Simar. Simar zice ca iar a facut curat la Sonia in camera mai apoi Jhanvi se intoarce de la lucru de la spital ea este trista si zice in gand ca a mers pentru a scapa de copil si nu pentru a lucra.

Sujata merge la Jhanvi si intreaba cum a fost la lucru, testul de sarcina a lui Jhanvi iese din geanta ea il baga inapoi dar brusc are pofta de budinca de morcov, Rani vede laptopul lui Sonia pe masa ea are ceva plan Rani nu stie sa umble cu laptopul, Simar cu Roli o vad cu laptopul ca umbla la el, Roli intreaba ce se intampla si de ce umbla cu laptopul? Sonia vine si o vede ea zice ca Roli cu Simar aveau dreptate Sonia zice sa plece din casa Rani raspunde ca unde sa plece noaptea Simar zice sa o lase pana maine. Noaptea tarziu un hot vine la Sonia cu cutitul Rani o apara ea prinde de mana pe hot care apoi fuge familia apare apoi la ea in camera Sonia zice ca Rani a salvat-o si bandajeaza pe Rani.

Destine ratacite episodul 398 din 13 octombrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!