Destine ratacite episodul 395 din 10 octombrie 2020

Meghna zice ca familia este langa ele si sa o caute daca pot Roli se intreaba daca nu sunt la oglinda, Meghna raspunde ca este corect si ca acolo sunt ea zice ca acum e o temnita acolo fiindca ele nu au respectat planul. Familia este intr-un fum si gaz groaznic abia mai pot respira Meghna zice ca ea a dat drumul la un gazul otravitor acolo Roli isi aminteste de teava de apa ca s-a luat apa zilele trecute ea zice ca familia a oprit apa ca semn ele merg la tevi si aud cum Prem bate in ea Simar cu Roli zic ca sparg peretele, ele se chinuie dar Simar zice ca e prea gros apoi Meghna apare si zice ca nu-l pot darama ca este tare precum ea si ca azi vor muri ca doar ele sunt vinovate, Simar cade la picioarele lui Meghna si o roaga sa nu le faca nimic si sa-i lase ea o impinge pe Simar cu piciorul apoi Roli zice ca sa nu se dea batute, ele merg la oglinda inapoi si dau in ea pana o sparg.

Oglinda se sparge cu greu dar apoi intra la familie toti ies pe rand din casa la aer fiindca gazul invadeaza tot. Sujata e lesinata si abia isi mai revine Roli merge sa mai vada si cand sa iasa cade pe geam si lesina acolo, Simar merge dupa ea cand toti vad ca ea nu vine, Simar o i-a in brate, baietii intra si ei abia lasati de politie. Roli e lesinata Simar e ametita si ea Jhanvi zice ca Roli nu respira ei se necajesc de Roli, Simar zice sa deschida ochii. Roli deschide ochii dar cu greu Mata gi multumeste zeitei si ii zice lui Roli ca azi a dovedit ca raul nu are putere in fata binelui, Sonia Oberoi zice politiei sa o prinda pe Meghna, Simar cu Roli merg la Verma gi care le da cheile casei sa se odihneasca.

Destine ratacite episodul 395 din 10 octombrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!