Destine ratacite episodul 393 din 8 octombrie 2020

Sonia citeste scrisoarea unde Simar spune ca familia ei este rapita de Meghna, aceasta pune oameni sa supravegheze casa ea zice soferului sa puna scrisoarea la templu inapoi, Roli zice lui Simar ca azi e ziua mamei soacre Sujata. Mata gi o binecuvinteaza pe Sujata si zice ca acum nu are ce sa-i dea decat asta, Simar face tortul preferat al Sujatei apoi ele taie tortul si canta la multi ani, familia vede tot si se emotioneaza, Meghna rade de ei, apoi Simar merge iar la templu dupa scrisoarea de la Sonia adica raspunsul ei, Simar da de Verma gi acolo dar scapa cumva de ea imediat i-a biletul si-l citeste, Sonia zice ca acum casa e supravegheata si sa-i lase raspunsul acolo. Simar scrie raspunsul si pune tot acolo la templu insa Verma apare soferul i-a biletul lui Simar de la templu si o suna pe Meghna, a doua zi Meghna citeste biletul lui Simar fetele merg la ea sa-i vobeasca insa se loveste de ea.

Roli este sunata in acel moment de Sonia si fara sa isi dea seama ii spune numele in acel moment toti realizeaza ca s-a dat de gol Meghna ii cere telefonul si discuta cu rivala sa care o ameninta ca o sa plateasca scump daca nu-i va inapoia telefonul lui Roli aceasta face cum spune insa o atentioneaza pe Roli sa aiba grija la ce vorbeste pentru ca jocul ei se poate incheia pe loc iar familia ei o sa fie cea care sufera de pe urma deciziei sale.

Destine ratacite episodul 393 din 8 octombrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 393 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 octombrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!