Destine ratacite episodul 340 din 16 august 2020

Dupa ce Roli l-a descoperit pe Shakti ascuns in dulap, Shobha zice ca sotul si fiul ei au muncit pentru averea asta, ea zice ca are parte egala din averea familiei, atunci Roli zice ca vrea s-o insele pe Mata gi si ce va zice familia cand va afla? Roli o suna pe Simar dar Shakti ii i-a telefonul din mana apoi il arunca, Simar se ingrijoreaza de Roli, ea simte ca este ceva cu ea, Shakti o duce pe Roli in bucatarie, Shobha zice ca ea a facut toate ea a calcat-o cu masina ea a ascuns scheletul, tot ea a pus gazul la laborator. Shobha zice ca surorile vor plati mai ales ea Roli fiindca ea i-a dat in vileag, Shobha da drumul la gazul din butelie Roli scapa din mana lui si i-a cutitul la Shakti apoi fuge pe hol, Shakti i-a cutitul de la ea dar Roli fuge de cei doi, Roli se ascunde dar Shobha o descopera. Shakti merge cu cutitul spre ea dar Roli se fereste, apoi Shobha o prinde dar Simar apare acasa, Roli zice lui Simar cum Shobha cu Shakti au vrut s-o omoare, Siddhant e uimit la fel si Simar cu Prem.

La spital doctorita zice ca situatia lui Pari s-a complicat, Jhanvi zice ca ea va naste doar prin cezariana, Shobha nu recunoaste ea zice ca unde e Shakti, Roli zice ca tot ce a patit e din vina Shobhei ca amandoi au planuit. Roli ii duce la bucatarie pe toti dar geamurile sunt deschise iar gazul oprit, aceasta zice cum a fost cum ei au vrut sa toarne kerosen pe ea, Shobha zice ca joaca bine teatru, Prem vede canistra de gaz apoi zice lui Siddhant sa cheme politia, Jhanvi zice ca Pari a nascut un baiat, stranepotul lui Mata gi, toti se bucura de veste acasa Shobha zice lui Prem ca e planul lui Roli si al lui Simar sa o i-a de langa el. Politia apare Siddhant arata pe Shobha ca s-o duca politia o duce pe Shobha, Prem desi sufera el a zis sa o duca pe bunica lui, Shobha ajunge la inchisoare ea le cheama pe Simar si Roli zicand ca mai are un secret de dezvaluit ce va zgudui temelia casei lor.

Destine ratacite episodul 340 din 16 august 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 340 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 august 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!