Destine ratacite episodul 332 din 8 august 2020

Simar impreuna cu Sujata vede comportamentul lui Jhanvi si banuie ca ar exista ceva interese la mijloc asa ca amandoua decid sa o supravegheze indeaproape pe aceasta, Pari coborara si ea pentru a-i invita pe toti la ziua de nastere a fetitei sale, Uma o cheama pe Sujata la bucatarie, Jhanvi i-a bijuteriile de pe masa iar aceasta vede, Siddhant afla de la ea ce a facut Jhanvi. Sujata zice ca ei vor sa creeze o scena ca familiile sa se certe iar ea zice ca azi e sarbatoare ai mai apoi incepe ritualul, Sujata il face prima ea o binecuvinteaza pe Pari. Sujata zice ca imar cu Prem nu vine, Roli zice ca ei vor veni dar nu zice familiei iar aceasta incepe dansul pentru Pari. Simar cu Prem vin si ei mai apoi, Shobha cu Jhanvi se uita de sus ele zic ca imediat incepe scena.

Mata gi zice Sujatei ca sa dea bijuteriile dar ea nu zice nimic, Siddhant zice ca nu stie unde le-a pus, familia cauta in toata casa dar nu afla, Siddhant se uita la Jhanvi cu furie el zice ca de ce nu zice adevarul, Sujata zice ca nu e adevarat, Siddhant zice sa caute in camera lui Jhanvi ca ea le-a luat si ca mama lui a vazut-o, Jhanvi face teatru dand niste lacrimi, Prem nu e de acord antai cu cautarea in camera lui Jhanvi apoi accepta la cererea lui Simar, Siddhant cauta in camera dar nu afla, Shobha zice ca el acopera greselile mamei lui iar apoi Uma vine cu bijuteriile ea zice ca erau in camera Sujatei.

Destine ratacite episodul 332 din 8 august 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 332 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 august 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!