Destine ratacite episodul 329 din 5 august 2020

Vazand toate secretele ascunde de el, Prem isi anunta familia ca nu mai doreste sa locuiasca in aceasi casa cu ei si sub influentele posibile ale lui Shobha acesta nu mai revine asupra deciziei sale, insa Simar vede acest lucru ca pe ceva rau si il roaga pe acesta sa ramana insa nu are sanse, asa ca daca el o sa plece aceasta il instiinteaza ca o sa plece cu el, Jhanvi zice vorbe urate de Sujata ca ea l-ar fi refuzat pe tatal ei de aia a inventat povestea asta. Ca pentru avere a facut toate astea, Siddhant nervos o plesneste pe Jhanvi pentru ce a zis de mama lui. Prem vede ce face Siddhant si striga la el acesta ii spune sa ceara scuze, Siddhant vrea sa zica lui Prem ce a zis Jhanvi dar el nu-l lasa.

Siddhant zice ca daca mai aude ceva de mama lui nu va cruta pe nimeni, Siddhant zice lui Jhanvi ce vrea sa demonstreze cu lacrimile ei? Prem zice ca e sora lui, Siddhant zice lui Prem ce pentru el cine e? Prem isi da capul si nu zice nimic Siddhant merge sus suparat, Jhanvi merge si ea sus si continua teatrul cu lacrimile ei, Prem e langa ea, Shobha se bucura ca Prem e acolo, ea zice sa plece de acolo cat mai repede.

Destine ratacite episodul 329 din 5 august 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 329 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 august 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!