Destine ratacite episodul 229 din 27 aprilie 2020

Kushi merge spre camera familiei, Roli o striga Kushi, Manoranjan cu familia aud ei ascund prajiturile. Roli zice ca fac ladoo pentru ei ea ii zice sa mearga sa manance dar zice ca nu mananca de la servitori asa ca pleaca, Roli merge in camera si spune familiei ca Kushi ii suspecteaza apoi toata familia face prajiturile si le numara. Dimineata la ora 6, prajiturile sunt ambalate Mata gi se roaga la zeita ca sa fie binecuvantate si sa aiba succes. Apoi pe furis duc prajiturile dar Veeru apare Roli il tine de vorba dar apoi se vede si Kushi.

Roli ii zice lui Veeru ca el nu are cuvant in fata lui Kushi, Prem cu Simar reusesc si pleaca cu prajiturile cand Veeru merge la Kushi sa ceara magazinul. Veeru o prinde de gat pe Kushi pentru ca a zis ca nu-i da magazinul nicicum. El zice sa semneze actele altfel nu va mai putea semna nimic, Simar cu prem ajung la omul cu prajiturile. El le gusta sa vada cum sunt la gust de bune, Roli zice lui Veeru ca e impresionata de el ce a facut cu Kushi dar ca baiatul cu care iese are avere si casa.

Destine ratacite episodul 229 din 27 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 229 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!